Unikke marketing løsninger

Vi tænker stort hos Compaya, når vi har fået ‘Tænkehatten’ på i forbindelse med unikke marketing løsninger.

THINK BIG –

Med vores mangeårige erfaring omkring udvikling af digitale løsninger og koncepter til erhvervslivet kan vi sikkert hjælpe dig med smarte og økonomisk fornuftige unikke marketing løsninger til dine projekter på digitale devices og de sociale medier.

Få udviklet en kundetilpasset løsning til netop dine behov inden for sjove mobile konkurrencer, messekoncepter, gamification, kundeklubber m.m.

Unikke marketing løsninger

Vi kan løse de fleste digitale projekter med unikke marketing løsninger til en konkurrencedygtig pris.

Vi kan udføre cross media kampagner og lave mobil markedsføring, som kan markedsføres i alle medier. Skab omtale og ringe i vandet ved at poste short urls, på de sociale medier, til sjove Instant win konkurrencer og mobile rabatkuponer. Sæt QR koder eller link til kampagnen på dine trykte medier. Opret sms koder med links der peger hen på kampagnen eller inkluder kampagnerne i jeres Apps eller på instore tablets/touchscreens.

Facebook kampagner:

Engager dine brugere med sjove instant win konkurrencer. Vores tilgang er at det skal være sjovt og spændende at deltage, så kommer de mange shares og likes helt af sig selv.

Brug Facebook til at opnå:

  • Mersalg
  • Permissions
  • Større synlighed
  • Signalering af åbenhed
  • Image- og kundepleje
  • Interesse for brandet, ydelser og produkter

Vi kan levere jeres helt egne custom konkurrencer, og vi kan meget hurtigt udgive din første facebook konkurrence. Instant win systemet holder selv styr på præmierne og du kan se vinderdata og statistik efter behov.

Kontakt os og aftal et møde omkring dit projekt: Kontaktoplysninger

think-big2