SMS til Email

SMS direkte fra din computer med vores praktiske mail til SMS funktion. Opret et uforpligtende demo-login og prøv helt gratis.

email_sms_small-300x134Virksomheder, som benytter SMS’er i deres daglige kontakt med kunder eller som en del af deres markedsføringsstrategi, vil med fordel kunne benytte en SMS gateway. CPSMS.dk giver dig mulighed for SMS til email, og du vil være i stand til at bruge din eksisterende email-klient eller implementere vores funktioner i din virksomheds software.

Du får dermed en hurtig, nem og overskuelig tjeneste, som ikke blot kan bruges til at sende mail til SMS, men også SMS til email. Vores 2-vejs SMS funktion gør det nemlig muligt at både sende og modtage SMS-beskeder gennem en foretrukken email-klient.

SMS til email – send SMS’er via email

Vi genererer en særlig SMS-kode, som du bruger som modtageradresse. Vores gateway vil ved afsendelse kode din email om til en SMS og levere den direkte på modtagerens mobiltelefon som enhver anden SMS.

Modtag og svar på SMS’er i dit eget mailsystem

Ved hjælp af et dedikeret telefonnummer bliver det muligt at modtage og svare på SMS’er gennem din email-klient. Du har således mulighed for at benytte både SMS til email og mail til SMS i dit eget system.

Læs mere om vores anvendelsesmuligheder ved en SMS gateway:

Og læs mere om email til SMS her.

Prøv at sende SMS’er via email ganske gratis, hvis du vil prøve vores funktioner af på dine egne kunder, inden du køber et antal SMS’er. Ved at oprette et demo-login får du automatisk 10 gratis SMS’er til at starte på.

Kontakt os på Tlf: 88389000 eller via kontaktformularen til højre.

Eller ring Tlf: 88389000

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.