SMS Service til alle virksomheder

ikke-navngivet-3Med CPSMS.dk's brugervenlige interface får du en effektiv SMS service, som er både hurtig og nem at implementere i din virksomheds arbejdsrutiner.

Har du oplevet, at dine kunder glemmer aftaler? At dine henvendelser med fysisk eller elektronisk post ikke når modtagerne, havner i spam-filtre eller på anden måde går tabt i forsendelsen? Ofte kan en SMS være en mere direkte og effektiv vej til kundens opmærksomhed.

En påmindelse på SMS, som er udsendt på et strategisk rigtigt tidspunkt, vil mindske risikoen for, at kunden glemmer eksempelvis frisøraftaler, serviceaftaler hos mekanikere eller andet.

Send påmindelser til kundegrupper

Med CPSMS.dk får du en praktisk SMS service fuld af funktionalitet. Du får mulighed for at:

  • Udsende påmindelser til dine kunder, som du planlægger allerede, når du laver en aftale.
  • Udsende påmindelsen efterfølgende på et tidspunkt, du selv bestemmer, for eksempel på dagen for aftalen eller et par dage i forvejen.
  • Oprette kundegrupper, som du samlet kan sende specielle tilbud, oplysning om ændringer i åbningstider eller andre praktiske eller markedsføringsmæssige beskeder.
  • Flette gruppebeskederne med dit eget navnekartotek, så hver enkelt SMS bliver personlig.

Kundekontakt og markedsføring

CPSMS.dk er en omfattende SMS service med mange flere praktiske funktioner, som er anvendelige for virksomheder i alle størrelser med behov for kundekontakt eller ønske om at markedsføre virksomheden eller produkter på en direkte måde.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en SMS service kan være til gavn for din virksomhed, så prøv funktionaliteten af helt gratis ved at oprette et uforpligtende demo-login på CPSMS.dk. Du får 10 gratis sms’er, som du kan bruge på dine kunder. Ønsker du derefter at benytte funktionerne, fylder du ganske enkelt bare flere SMS-point på din konto.

Kontakt os på Tlf: 88389000 eller via kontaktformularen til højre.

Læs mere om vores SMS service her.

Eller ring Tlf: 88389000

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.