SMS påmindelser – Praktisk anvendelse.

De fleste har prøvet at modtage – og modtager jævnligt – praktiske SMS påmindelser i stil med nedenstående, som hjælper os til at huske aftaler i en travl hverdag, minder os om serviceaftaler eller informerer, når der er noget til afhentning.

sms3sms2sms3

SMS påmindelser kan være effektive hjælpemidler i arbejdsdagen i mange brancher. Ikke mindst i en lang række servicefag, hvor der er behov for regelmæssig kontakt til kunderne.


software_small-300x209Et praktisk eksempel:

En daginstitution har opsat en skærm, hvor de noterer begivenheder i institutionen og særlige hændelser for de enkelte børn. Forældrene kan således læse relevante informationer på skærmen, når de henter eller afleverer børnene. Men daginstitutionen har også integreret deres konto på CPSMS.dk i deres eget software, så de har mulighed for at sende enkeltstående beskeder som: ”I glemte Marias flyverdragt, da I hentede hende. Den hænger på hendes knage.” eller: ”Claus har slået knæet på legepladsen, men vi har givet ham plaster på, og han er glad igen :-)”.

Institutionens pædagoger har en uge tidligere planlagt en tur i skoven med børnene og har allerede forældrene besked – med forbehold for aflysning, hvis vejret skulle blive dårligt. Dagen før turen lover vejrudsigten dog solskin, så institutionslederen opretter hurtigt en gruppebesked i institutionens mailprogram og skriver:

Kære forældre. Husk, at vi tager børnene med i Skoven i morgen. Vil I være søde at give dem varmt tøj med til en udendørs dag?

Mailen sendes med den særlige emailkode, som gør, at mailen bliver konverteret til SMS’er, som modtages på forældrenes mobiltelefoner. For en sikkerheds skyld kigger lederen i SMS-loggen, der fortæller at alle SMS’er er blevet leveret korrekt.


SMS til tiden

Daginstitutionen har en række tilkaldevikarer tilknyttet, som skal aflønnes efter det antal timer, de har arbejdet. De har derfor oprettet en SMS-skabelonreminder_small-300x194 med påmindelse om at få indleveret lønsedler, som de udsender til de relevante medarbejdere. De har oprettet et SMS-flow på deres CPSMS konto, så påmindelsen afsendes den 20. i hver måned. Den eneste administration institutionslederen har er at til- og fravælge de aktuelt tilknyttede medarbejdere. SMS’erne bliver personliggjort ved hjælp af Navneflet funktionen, der automatisk tilføjer medarbejdernes navne til SMS’erne selv om sms påmindelsen er oprettet som en standardskabelon.