SMS Online

Send via CPSMS.dk’s praktiske SMS gateway. Du får mulighed for at oprette skabeloner og planlægge afsendelse på forhånd.

email_sms_small-300x134Hvis du skulle bruge din smartphone hver gang, du skulle henvende dig til en kunde eller sende en påmindelse om en aftale, ville du hurtigt få ømme fingre. Heldigvis er der en meget nemmere måde at holde kontakten til dine kunder på – også via SMS. Med CPSMS.dk’s SMS gateway kan du sende din SMS online direkte fra din computerskærm.

Virksomheder, især i servicebranchen, benytter i stigende omfang SMS tjenester som et led i deres daglige kundekontakt og markedsføring. SMS’er er en direkte og hurtig vej til dine kunders opmærksomhed, og de bliver ikke overset i samme grad, som man kan risikere med e-mails.

Med SMS Online kan du skrive og sende SMS’er direkte fra din computer

Ulempen ved SMS’er er den besværlige indtastning af beskeder. Særligt hvis man har brug for at sende mange løbende beskeder, kan SMS’er være en træg kommunikationsform. Men ved at sende SMS online bliver processen både hurtigere og nemmere, og SMS’ernes effektivitet bliver pludselig meget mere synlig.

Med CPSMS.dk får du ikke blot mulighed for at sende SMS online, du får også et væld af praktiske funktioner, som kan anvendes til praktisk kundekontakt.

Her kan du læse mere om:

Send dine SMS’er online gennem vores praktiske gateway. Du betaler kun for de SMS’er, du sender. Vil du prøve, før du køber? Opret et uforpligtende demo-login, så giver vi dig 10 gratis SMS’er, som du kan afprøve på dine kunder eller medarbejdere.

Kontakt os på Tlf: 88389000 eller via kontaktformularen til højre.

Eller ring Tlf: 88389000

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.