SMS med kvitteringer


Sortbillet.dk sender SMS med kvitteringer.

Billetter og servicemeddelelser udsendes via CPSMS.

Det nye landsdækkende fjernbusselskab Sortbillet.dk med over 100 afgange om ugen benytter CPSMS til udsendelse af SMS-billetter, rabatter og diverse servicemeddelelser. Det er en sikker og hurtig måde at kommunikere med kunderne på.

Det er nemt for kunderne at modtage en SMS-billet, for kunderne har jo altid deres mobil ved hånden, og så sparer selskabet selvfølgelig også papir og administration i forbindelse med dette.

Det er også praktisk at kunderne modtager servicemeddelelser via SMS omkring hvilken bus de skal med, da busserne kommer fra mange forskellige busselskaber.

Udtalelse fra Sortbillet.dk:

”Udsendelse af SMS er en af de vigtigste redskaber i kontakten til vores kunder. Vi bruger SMS´er til billetter, information op til afgange, information om forsinkelser og evt. aflysninger osv. Det er derfor super vigtigt, at vi bruger en tjeneste der er driftssikker og stabil. Dette får vi hos CPSMS, og vi er derfor glade for vores valg af leverandør. Det giver tryghed at vide, at vores kunder altid får de beskeder, der bliver sendt ud.”

Jonas Schmidt

Kommercielle områder, forretnings udvikling & Rute700 
Københavns Bustrafik ApS

Transportbranchen drager nytte af SMS

Vognmænd og taxi selskaber benytter SMS til at advisere kunderne om tidspunkt for leverancer eller deres Taxi tur. Det er god service overfor kunderne, og det sikrer også, at kunderne ved hvornår de skal være klar til at modtage leverancer eller være klar når taxien kommer.

SMS med kvitteringer forhindrer forglemmelser

SMS'er er simpelthen den mest effektive og billigste metode til at forhindre forglemmelser og udeblivelser i forbindelse med aftaler og bestillinger. Det sparer vognmænd og taxi'er penge, at de ikke skal køre forgæves, fordi kunden har glemt deres aftale.

CPSMS er meget velegnet til at udsende disse beskeder, og det er nemt at koble jeres egne systemer op mod den effektive gateway i CPSMS via vores API.

Du kan se dokumentationen for vores API opbygget som RESTful service her: http://api.cpsms.dk

For yderligere information kontakt os her.