SMS med din bestilling


Sticks'n'Sushi sender SMS med din bestilling.

Bekræftelser på Take Away via beskeder fra CPSMS.

Når du bestiller din Perfect day menu, din Sashimi eller Nigiri som Take Away, så interagerer du med den hurtige SMS gateway i CPSMS. I Danmark er Sticks'n'Sushis bookingsystem koblet op på vores API, så når du bestiller Take Away, så sørger CPSMS for, at du får en SMS med ordrebekræftelse og tidspunkt for, hvornår din mad er færdig. Alle data leveres af Sticks'n'Sushis eget system.

Udtalelse fra Sticks'n'Sushi:

" Vi benytter CPSMS til at sende bekræftelser på Take-Away bestillinger til vores gæster.
Stabilitet er vigtigst frem for alt og med oppetid 99,99 % er vi altid sikre på, at vores gæster modtager vores SMS'er."

Kewin Melby
IT Manager, Sticks'n'Sushi

SMS er velegnet til restaurationsbranchen

Vi kan se, at mange af vores kunder som f.eks. restauranter og caféer benytter SMS til at påminde kunderne om deres bordbestilling eller deres Take Away bestilling og evt. leverance. Vi ved at det virker, og du har sikkert også selv prøvet at få en SMS besked om en bestilling.

SMS med din bestilling forhindrer forglemmelser

SMS'er er simpelthen den mest effektive og billigste metode til at forhindre forglemmelser og udeblivelser i forbindelse med aftaler og bestillinger. Tænk på hvad det koster i tabt indtjening, når kunden udebliver.

CPSMS er meget velegnet til at formidle beskeder i forbindelse med dette, og det er nemt at koble jeres egne systemer op mod den effektive gateway i CPSMS via vores API.

Du kan se dokumentationen for vores API opbygget som RESTful service her: http://api.cpsms.dk

SMS nyhedsbreve

Restauranter og caféer kan også benytte CPSMS til at udsende SMS nyhedsbreve. Kunderne kan så modtage en SMS, når man har spændende nyheder, som kunderne kan kan drage fordel af. Gode tilbud udsendt på denne måde, kan skabe øjeblikkeligt mersalg.

For yderligere information kontakt os her.