SMS Marketing – den direkte vej til kunderne

Med SMS marketing får du en moderne og direkte kommunikationsplatform, som er nem at implementere i en eksisterende markedsførings- og virksomhedsstrategi.

sms_rabat_small-300x205Flere og flere virksomheder opdager fordelene ved at anvende SMS marketing som en naturlig del af deres markedsføring. SMS som markedsføringsværktøj kan fungere både som generel branding af virksomheden og være konkret lead-genererende.

Din SMS marketing kan tage form af korte nyhedsbreve tilpasset mobiltelefoner, praktiske informationer om virksomheden, aktuelle tilbud med mere. I en effektiv SMS markedsføring vil man typisk oprette kunde- eller interessegrupper, som har givet tilsagn om at modtage informationer. Det kan være nye kunder, som ønsker at modtage eksklusive tilbud om produkter eller ydelser, eller stamkunder, som har et tilhørsforhold til virksomheden.

Nem og effektiv markedsføring

Du anvender altså din SMS marketing til en gruppe af dedikerede potentielle kunder, som vil modtage henvendelsen positivt og have større incitament til at reagere end ved markedsføring gennem e-mail eller trykte annoncer. Sælger du produkter via fysiske eller digitale butikker, kan du udvide din kundegruppe ved hjælp af synlige QR-koder eller anden webtilmelding, som er tilgængelig direkte på mobilen.

Læs også: SMS markedsføring – praktisk anvendelse i den daglige markedsføringsstrategi

SMS marketing er hurtigt implementeret i din nuværende strategi. Med vores SMS gateway får du nem adgang til en lang række praktiske og direkte anvendelige funktioner.

Med SMS marketing kan du for eksempel:

  • Hurtigt oprette en navnedatabase
  • Lade kunderne selv til- og afmelde sig
  • Oprette SMS skabeloner på forhånd
  • Gøre SMS’erne personlige via Navneflet funktionen
  • Udsende alle SMS’er fra egen computer og virksomhedens eksisterende software

Ring i dag og prøv SMS marketing med CPSMS.dk gratis!

Hvis du vil prøve vores gateway i din egen SMS markedsføring, så kan du oprette et uforpligtende demo-login og få 10 gratis SMS’er, som du kan bruge til at teste tjenestens funktionalitet.

Kontakt os på Tlf: 88389000 eller via kontaktformularen til højre.

Eller ring Tlf: 88389000

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.