SMS integration i dit system

Flere systemleverandører har lavet SMS integration til den hurtige SMS gateway i CPSMS. Dermed kan den effektive kommunikation via SMS som tilbydes i CPSMS også benyttes direkte til kunderne i dit eget system.

SMS integration til CPSMS findes i følgende systemer:

sms-api-integration-300x179

  • webCRM – Fleksibelt og skalerbart dansk online CRM-system – tilbyder gratis SMS løsning – du kan sende SMS’er direkte til dine kunder og leads. Se video her.
  • NAV.dk – Send SMS fra Navision / Dynamics NAV. Se mere her.
  • WP SMS – WordPress SMS plugin – Du kan i forbindelse med alle hændelser i WordPress sende en SMS via dette plugin. Det er helt gratis at bruge, men du betaler selvfølgelig for SMS forbrug. Se mere her.
  • CensorNet Multi-Factor Authentication (tidligere kendt som SMSPasscode) – Tilbyder en ny generation af mere intelligent, fleksibel og brugercentreret godkendelse. Det giver dig mulighed for at skabe balance mellem stærk sikkerhed for din forretning med høj komfort for dine brugere.
  • sms-api-prestashop-300x240Prestashop – Prestatips.dk har lavet et Prestashop plugin til CPSMS, så der kan sendes SMS’er til kunden når der skiftes ordre status. Beskederne udsendes automatisk og butiksejeren kan selvfølgelig selv bestemme hvad indholdet af de forskellige beskeder skal være. Se mere her.
  • Superoffice – Med SuperOffice CRM får du en solid platform og et fleksibelt værktøj til at holde styr på – og udvikle – emner, kunder og relationer. Partner Core CRM har lavet integration til CPSMS. Se mere her.
  • SuperSaas – Tilføj online booking til dit websted. Det er billigt og nemt i SuperSaas, og du kan sende bekræftelser og påmindelser via SMS som sikrer, at ingen glemmer en reservation. Du kan vælge CPSMS som SMS provider under SMS Gateway Settings. Se mere her.
Opsætning af SMS integration er nemt

Med vores SMS API eller REST service i CPSMS.dk får du mulighed for at integrere funktionerne fra CPSMS.dk i de programmer, du i forvejen bruger i virksomheden. Du vil have mulighed for at sende SMS’er internt og eksternt via virksomhedens software.

Selve integrationen sker via HTTP POST eller HTTP GET kald til vores URL eller via JSON til vores nye REST service. Det sikrer en hurtig og problemfri integration mellem jeres software og vores API. Det er også muligt at benytte den SSL krypterede gateway til vores URL.

Prissætning i CPSMS

I CPSMS betaler du kun for SMS trafikken, der er intet abonnement. Find den SMS-pakke der passer til dit behov her. Du kan afprøve løsningen gratis med et demo login.

Hos Compaya sætter vi en ære i at tilbyde en nem integration til CPSMS for vores samarbejdspartnere, og vi hilser også nye samarbejdspartnere velkommen. Kontakt os hvis du vil høre mere om løsningen.