SMS Gateway – Danmarks bedste

email_sms_01_small-300x226Har du brug for en effektiv SMS gateway med masser af funktioner, høj brugervenlighed og gennemskuelig pris, så er CPSMS.dk et oplagt valg.

Du kan med fordel benytte en SMS gateway, hvis du er
erhvervsdrivende i servicebranchen eller enhver anden branche med
behov for løbende at sende beskeder eller påmindelser om aftaler til kunder.

SMS gateway til levering af praktiske beskeder

Du har sikkert selv oplevet at få påmindelser på SMS om eksempelvis tandlægeaftaler, afhentning af postforsendelser, færdige reparationer eller lignende. Måske har du modtaget driftsmeddelelser fra din internetudbyder eller el-selskab, eller måske har du oplevet arbejdspladser, som benytter gruppebeskeder til at sende relevant information til medarbejdere.

Alle disse praktiske beskeder er afsendt gennem en SMS gateway, som giver afsenderen en lang række muligheder for at kommunikere nemt, hurtigt og overskueligt med enten kunder eller medarbejdere. For indehavere af virksomheder, særligt i servicebranchen, er tidsbestemte, automatiserede udsendelser af påmindelser et vitalt værktøj til markedsføring og kundekontakt.

Du behøver ikke at være IT-ekspert

Med CPSMS.dk får du en ukompliceret SMS gateway til en konkurrencedygtig pris med stor funktionalitet og stor brugervenlighed. Du behøver ikke at være IT-ekspert for at benytte vores Gateway, og erhvervsdrivende fra stort set alle brancher vil kunne drage fordel af funktionerne.

Med vores SMS gateway får du følgende funktioner:

 • SMS skabeloner
  Opret standardskabeloner, som du kan bruge igen og igen
 • Tidsbestemt SMS
  Planlæg udsendelse af dine beskeder i forvejen, når du har tiden til det
 • SMS flow
  Automatiser dine udsendelser på forudbestemte tidspunkter
 • E-mail-2-SMS
  Send SMS’er fra din foretrukne e-mail klient
 • Gruppe SMS
  Kontakt store eller små kundegrupper samlet med få klik

SMS Gateway pris

Du betaler kun for de SMS’er, du vælger at købe på forhånd. Der er ingen abonnementer eller gebyrer forbundet med at benytte tjenesten.
Ovenstående er blot et par af de funktioner, du får med SMS gateway i CPSMS.dk. Vil du prøve funktionerne i din egen virksomhed, inden du bestemmer dig, så kan du gratis og uforpligtende oprette et demo-login, hvor du får 10 SMS’er, der kan bruges som test på kunder eller internt i virksomheden.

Er du interesseret i vores SMS Gateway, men usikker på, hvordan du kommer i gang? Prøv det gratis og uforpligtende på CPSMS.dk. Ved at oprette et demo-login får du adgang til vores forskellige funktioner, og vi giver dig 10 gratis SMS’er til at starte på.

Kontakt os på Tlf: 88389000 eller via kontaktformularen til højre.

Eller ring Tlf: 88389000

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.