SMS fra PC

Med en SMS gateway kan du sende og effektivisere kontakten til dine kunder eller medarbejdere.

software_small-300x209SMS’er bliver en stadig mere anvendt kommunikationsform mellem virksomheder og deres kunder eller medarbejdere. I servicefagene er SMS påmindelser blevet en naturlig metode til at minde kunder om indgåede aftaler (frisørtider, lægekonsultation eller andre aftaler) eller til information om udførte reparationer, pakker til afhentning og lignende.

Disse SMS’er bliver naturligvis ikke udsendt fra en mobiltelefon én efter én, men bliver dirigeret ud til kunderne via en SMS gateway, som gør det muligt at udforme og sende en SMS fra PC. Du får dermed en nem og direkte kommunikationslinje til dine kunder, som ikke vil lægge stort tidsmæssigt beslag på dine arbejdsrutiner.

SMS i stedet for e-mails – så undgår du at havne i SPAM

I CPSMS.dk kan du benytte Gruppe SMS eller Email-2-SMS funktionen til udsendelsen. Hvis du benytter Email-2-SMS, vil din e-mail således gennem vores gateway nå din modtager som en SMS. Fordelen er naturligvis, at modtageren ser beskeden øjeblikkeligt, og du ikke er afhængig af, at modtageren kigger i sin e-mail indbakke eller risikerer, at din mail havner som SPAM.

Med SMS fra PC har du mulighed for at:

  • Sende SMS’er fra din computer som en samlet gruppebesked
  • Sende SMS markedsføring, gode tilbud, alarmer, driftsinformation eller påmindelser som SMS til en større kundegruppe
  • Flette SMS’er med navne fra dit kundekartotek, så samtlige SMS’er når modtagerne med korrekte navne og dermed aldrig bliver upersonlige

SMS fra PC med CPSMS.dk’s gateway

Det er nemt at komme i gang, og omkostningerne er minimale. Der er ingen gebyrer eller oprettelsesafgifter forbundet med at benytte tjenesten. Det eneste, du betaler for, er det antal SMS-point, du vælger at købe.

Opret et demo-login og få 10 gratis og uforpligtende SMS’er at starte på, så du kan prøve funktionaliteten af på dine egne kunder.

Kontakt os på Tlf: 88389000 eller via kontaktformularen til højre.

Eller ring Tlf: 88389000

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.