Online påskekonkurrence

Online påskekonkurrenceNy sjov online påskekonkurrence:

Find 3 ens uden at gå i fælden.

Vores online påskekonkurrence kan brandes 100% i jeres eget brand. Udgiv en online påskekonkurrence og få succes med din markedsføring i forbindelse med påsken. Konceptet handler om at finde 3 ens påskefigurer og undgå at blive hapset af ræven. Du får løbende tilsendt rapporter på email, og kan hele tiden følge med i hvor godt din kampagne performer.

Send påskedemo til 1919 (alm. SMS takst) for at se konceptet på din mobil.

Benyt alle medier

Du kan markedsføre din påskekonkurrence via alle medier: facebook, nyhedsbreve, SMS keywords, bannere, nyheder etc. Vi har prioriteret et meget stort fokus på facebook, så konceptet er det perfekte værktøj til at lave facebook kampagner, hvor det handler om at få delt dit budskab til flest muligt og lave remarketing.

Remarketing

Integration af Facebook pixel, Google Analytics og Adform er med som standard. Det gør det nemt at opstille mål og målgrupper til remarketing og præcis online annoncering via dit pixel id, Analytics ID, eller ADForm kampagne id.

Design

Vi opsætter og designer din konkurrence, som derefter administreres gennem et overskueligt administrations-modul. Det er også muligt for reklamebureauer selv at designe hele konceptet udfra PSD-skabeloner.

Du kan se yderligere beskrivelse af konceptet i mobione.me (klik her).