Mobile vouchers

Udgiv mobile vouchers.
Mobile vouchers eller på godt dansk rabatkuponer er en god måde at få flere ind i butikken og skabe mersalg eller opmærksomhed om et nyt produkt.

Du kan udgive mobile rabatkuponer, som kan bruges en enkelt eller flere gange, eller du kan lave mere avancerede kuponer med butiksspecifikke indløsningskoder eller stregkoder, der kan scannes lige som boardingpass i lufthavnen.

Hurtigt voksende markedsføringsmetode

Rabatkuponer er en af de hurtigst voksende og mest effektive markedsføringsmetoder. Udnyt muligheden for at skabe mersalg! Virker på alle nye smartphones. Så tag godt imod kunderne når de kommer ned i butikken med dine mobile rabatkuponer.

Forskellige typer af mobilkuponer:
  • Med ‘Indløs nu’ knap
  • Med kode felt til indløsning med kode i butik
  • Med stregkode/QR kode til indløsning i butik via scanner
  • Specielt designede (custom) efter dit eget ønske
Tracking & integration

Avanceret brug af Adform, AdWords, Google Analytics, Double Click og Facebook Pixel er integreret som standard. Vi kan også integrere mere komplicerede funktioner op imod POS, e-handel eller CRM systemer. Et eksempel kunne være at I gerne vil integrere præmie-kuponer med stregkoder i jeres POS kassesystem.

Et andet scenarie kunne være at I vil lave online markedsføring til dem som har hentet en kupon, men ikke fået indløst denne. Eller i vil finde ud af hvilket medie der har givet kunder, og i hvilke butikker forbrugeren kom ned i. Mulighederne er mange, og vi kan hjælpe jer med målbare resultater.

Indsamling af data og permissions

Du kan benytte de indsamlede værdifulde data om dine brugere i dit eksisterende setup.  Alle indsamlede data kan eksporteres som excel-dokumenter eller du kan integrere op mod dine egne systemer via API. Du kan så efterfølgende benytte disse data til at sende SMS’er, email-nyhedsbreve eller anden målrettet reklame.

Kontaktoplysninger

royal_kupon_eksempel-700x460