Mobile annoncer

Med mobile annoncer kan du servere tilbud på produkter eller ydelser direkte i hænderne på potentielle kunder.

sms_rabat_small-300x205De traditionelle markedsføringsplatforme har undergået store ændringer gennem en årrække og har ikke samme effektivitet som tidligere. Mobile annoncer er et eksempel på en ny markedsføring, der følger med tiden og udnytter de medier, som kunderne bruger.

Et eksempel på en annonceringsform, som har mistet effekt i takt med, at internettet er blevet danskernes foretrukne medie til informationssøgning, er de trykte annoncer. TV er stadig et stort medie til markedsføring, men allerede ved indgangen til årtiet 2010 – 2020 mente over 30% af danske virksomheder, at mobile annoncer var den vigtigste del af deres digitale kommunikation.

Effektiv og direkte realisering af dine idéer

Med mobile annoncer henvender du dig direkte og effektivt til dine kunder på et medie, som de altid har på sig. Denne voksende form for markedsføring er desuden velegnet til spontane tiltag og pludseligt opståede idéer, der kan tjene som tillæg til mere langsigtede strategier.

Eksempler på mobile annoncer via SMS kan være:

  • SMS konkurrencer
  • Oprettelse af kundeklubber, som modtager eksklusive tilbud
  • Kundepleje i form af praktisk information om virksomheden

Et væld af muligheder med SMS gateway

SMS gateway’en i CPSMS.dk gør arbejdet med mobile annoncer nemt og giver dig et væld af muligheder. Du får mulighed for at sende gruppebeskeder, som er personliggjort ved at flette navne fra dit eget kundekartotek ind i henvendelserne. Du kan oprette SMS skabeloner på forhånd. Du kan indsætte links til produkter, ydelser eller mere information på dit website. Du kan udsende SMS’er via din egen computer, og gennem vores API kan du implementere funktionerne i din virksomheds eget software.

Er du interesseret i mobil marketing, men usikker på, hvordan du kommer i gang? Prøv det gratis og uforpligtende på CPSMS.dk. Ved at oprette et demo-login får du adgang til vores forskellige funktioner, og vi giver dig 10 gratis SMS’er til at starte på.

Kontakt os på Tlf. 88389000 eller via kontaktformularen til højre.

Læs mere om mobil marketing her.

Eller ring Tlf: 88389000

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.