Mobil marketing virker

Med mobil marketing kan du servere tilbud på produkter eller ydelser direkte i hænderne på potentielle kunder.

De traditionelle markedsføringsplatforme har undergået store ændringer gennem en årrække og har ikke samme effektivitet som tidligere. Tiderne ændrer sig og ny teknologi bliver hele tiden taget i brug. Markedsføring er også nødsaget til at følge med tiden og udnytte de medier, som kunderne bruger.

Trykte annoncer er stadig en populær annonceringsform, men har mistet effekt i takt med, at internettet er blevet danskernes foretrukne medie til informationssøgning. TV-reklamering er stadig et stort medie til markedsføring, men allerede ved indgangen til årtiet 2010-2020 mente over 30 % af danske virksomheder, at mobil marketing var den vigtigste del af deres digitale kommunikation.

Med mobil marketing henvender du dig direkte og effektivt til dine kunder på et medie, som de altid har på sid. Denne voksende form for markedsføring er desuden velegnet til spontane tiltag og pludseligt opståede idéer, der kan tjene som tillæg til mere langsigtede strategier.

Mobil marketing via SMS kan eksempelvis tage form af:
  • SMS konkurrencer
  • Oprettelse af kundeklubber, som modtager eksklusive tilbud
  • Kundepleje i form af praktisk information om virksomheden

I CPSMS er arbejdet med mobil marketing nemt og giver dig et væld af muligheder. Du får mulighed for at sende gruppe SMS’er, som er personliggjort ved at flette navne fra dit eget kundekartotek ind i henvendelserne. Du kan oprette SMS skabeloner på forhånd. Du kan indsætte links til produkter, ydelser eller mere information på dit website. Du kan udsende SMS’er via din egen computer, og gennem vores API kan du implementere funktionerne i din virksomheds eget software.

Er du interesseret i mobil marketing, men usikker på, hvordan du kommer i gang? Prøv gratis og uforpligtende på CPSMS.dk. Ved at oprette et demo-login får du adgang til vores forskellige funktioner, og vi giver dig 10 gratis SMS’er til at starte på.

PRØV GRATIS DEMO

cpsms-logo1_sort_smaat_250x74px