Julekalender

Folk elskede Ørsted’s Julekalender – igen!

Endnu engang er vi i Compaya stolte over at blive valgt som leverandør af Ørsted til deres online-julekalender. Det er andet år i træk, at vi løser denne udfordring.

Konceptet var en online permission skabende kampagne, hvor brugeren skulle åbne dagens låge og svare på dagens spørgsmål, for at se om de havde vundet en af dagens flotte præmier. Yellow leverede design og vi producerede kampagnen.

Der var hundredetusindevis af besøg, og for at deltage skulle man sige ja tak til blandt andet et nyhedsbrev fra Ørsted. Det var der rigtig mange danskere der valgte at gøre, og der blev skabt masser af nye permissions og masser af re-marketing data.

Udtalelse fra Ørsted:

”Vi er meget tilfredse med resultatet af Julekampagnen fra Compaya, og vi fortsætter selvfølgelig samarbejdet i 2018”

Helene Fredriksen

Branding Manager
Ørsted

Ønsker dit firma at køre en spændende julekampagne?

Vi kan også hjælpe dit firma med at få opsat en julekampagne, der kan give dig masser af permissions og goodwill hos nuværende og nye kunder. Du kan på en sjov måde få skabt opmærksomhed omkring dit brand, og samtidigt opnå et unikt datagrundlag for remarketing. Kampagnen vil blive opsat via vores produkt m-campaign.io.

Markedsføring

Du kan markedsføre kampagnen via alle medier: facebook, nyhedsbreve, SMS keywords, bannere, nyheder etc. Vi har prioriteret et meget stort fokus på facebook, så vores koncept er det perfekte værktøj til at lave facebook kampagner, hvor det handler om at få delt dit budskab til flest muligt.

Design

Vi opsætter og designer din konkurrence, og det er også muligt for reklamebureauer selv at designe hele konceptet udfra PSD-skabeloner.

Afrapportering

Du får løbende tilsendt rapporter på SMS eller email, så du hele tiden kan følge med i, hvor godt din kampagne performer.

Du kan se mere om Ørsted’s julekalender her

Du kan se mere om vores produkt m-campaign.io her

For yderligere information kontakt os her.