Sjove instant win konkurrencer

Vi kan oprette og administrere Instant Win konkurrencer

Se øjeblikkeligt om du har vundet

Engager dine brugere med sjove Instant Win konkurrencer. Gennem vores mangeårige erfaring med konkurrenceløsninger kan vi konkludere, at de kampagner der har haft størst succes, er dem der benytter sig af sjove interaktive elementer, og hvor man med det samme kan se om man har vundet en attraktiv præmie. Det kalder vi “Instant Win”.

Løsningen kan bestå af et skrabespil, et mobilt skrabelod, en enarmet tyveknægt, en facebook konkurrence, et lykkehjul, en quiz eller andre små spil. Ved deltagelse skal kampagnebetingelser selvfølgelig accepteres, hvilket giver dig lov til at gemme folks data til senere brug (f.eks. Navn, E-mail og Mobilnummer). Du får med en sådan løsning en unik mulighed for at indsamle permissions og opbygge din kundedatabase til brug i permission markedsføring.

Instant Win motoreniwdemoer2-768x271

Vi kan opbygge dine helt egne custom konkurrencer, eller du kan benytte vores gennemtestede “Out-of-the-box” Instant Win plugin og udgive din første Facebook konkurrence indenfor få minutter. Instant Win systemet holder selv styr på præmierne og du kan se vinderdata og statistik efter behov. Indsæt nemt jeres eget grafik, script og HTML kode og lav 100% custom online konkurrencer. Slip for at oprette databaser og start med at lave det sjove.

Prøv vores Instant Win demoer på din egen device:

iwdemoer_skrab-768x271

iwdemoer_simple-768x271

iwdemoer_custom-768x271

Vil du vide mere