Gruppe SMS

ikke-navngivet-3Med gruppe SMS har kunden dit budskab lige ved hånden.

Kundekontakt via gruppe SMS er en hastigt stigende tendens hos virksomheder i alle størrelser. Mobil marketing er blevet en vital del af mange virksomheders markedsføringsstrategi, og simple påmindelser om aftaler eller information om driftsændringer sendes i stigende grad via gruppebeskeder frem for e-mail eller fysisk post. Mobiltelefonens høje tilstedeværelse i de fleste menneskers liv gør SMS’er til en af de mest direkte og effektive måder at sende et budskab på. I dag kan man benytte en SMS gateway til at sende en gruppe SMS til en stor kundegruppe med ganske få klik. Typiske anvendelser: SMS markedsføring, gode tilbud, alarmer, driftsinformation, beskeder om mødetidspunkter, elevinformation og meget andet.

Personalisér dine gruppebeskeder

I CPSMS kan du tilføje kundens navn med vores navnefletfunktion og skabe personlige beskeder til en stor gruppe. Med selvvalgt afsender kan du sætter dit eget mobilnummer som afsender, så alle svar sendes til din mobiltelefon. Hvis du derimod sætter et markedsføringsnavn som f.eks. "HJEMIS" som afsender, så vil beskeden ikke kunne besvares. Med gruppe SMS i CPSMS får du:

  • Navnefletfunktion (“Kære Anne…”)
  • Bestem selv afsendernavn
  • SMS log – se status på udsendte beskeder
  • Nem eksport og import af mobilnumre
  • Tidsbestemte SMS’er
  • Opret ubegrænset antal grupper og kontakter
  • Gratis support på telefon og mail 24/7

Læs mere om vores produkt her! Vores SMS service er uden abonnement og gebyrer. Alt, du skal betale for, er SMS’erne. Du kan læse mere om vores priser her!

Prøv gruppe SMS i dag!

Gruppe SMS i CPSMS skaber værdifuld og effektiv kommunikation for alle brancher. Mulighederne er mange, og vi vil gerne sparre med dig om, hvordan du bedst muligt bruger vores service. Kontakt os allerede i dag på telefon eller benyt kontaktformularen. Prøv systemet gratis og ganske uforpligtende med et demologin. Kontakt os på Tlf: 88389000 eller via kontaktformularen til højre.

Eller ring Tlf: 88389000 Her kan du stille dine spørgsmål, så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.