Gratis online SMS system

CPSMS.dk – Gratis online SMS system

Med CPSMS får du hurtig og effektiv kommunikation med masser af funktioner til både 1- og 2-vejs SMS’er. Prøv vores gratis online SMS system ganske uforpligtende med et demo-login.

CPSMS har de fleste og bedste funktioner gratis inkluderet, ingen månedsafgifter og du betaler kun for de SMS du tanker op. Se en beskrivelse af funktionerne på hjemmesiden for CPSMS: (klik her)

Brugervenligheden er i top

Vores SMS gateway er ikke unødigt kompliceret. Gennem mange år har vi optimeret og forfinet så oplevelsen er i top. Selv om CPSMS har en masse avancerede features, så er systemet holdt meget simpelt og brugervenligt.

Nem SMS integration via API

Integrer nemt til egne systemer via veldokumenteret udviklings SMS REST API. Med vores SMS API kan du både afsende og modtage SMS i dine egne IT-systemer via CPSMS SMS Gateway. Nem integration for udviklere. Understøtter alle udviklingssprog.

Super kundeservice

Du kan altid få fat i os – 24/7/365 – og vi har vel nok Danmarks mest flinke supportmedarbejdere og sætter en ære i at tilbyde markedets allerbedste kundeservice. Vi bestræber os på at alle kunder skal være tilfredse. Derfor kan du altid kontakte os hvis du skulle ønske vores hjælp.

Vores kunder giver CPSMS rigtigt gode anmeldelser på Trustpilot og vi har højeste score blandt alle SMS gateways i Danmark.

Vi kan også nævne andre gode grunde:
  • Vi har fokus på stabilitet, sikkerhed og kvalitet
  • BFIH certificeret (ISAE 3402) Datacenter – www.curanet.dk/datacenter
  • Oppetid på 99,99 %
  • Automatisk Daglig backup (TSM Løsning)
  • SSL-krypterede forbindelser (Dine data er i sikre hænder)
  • Vi er velrenommerede og har orden i økonomien – AAA Rating
  • 4000+ tilfredse kunder kan ikke tage fejl

Vidste du: At CPSMS.DK var den første professionelle SMS gateway i Danmark der indførte konceptet: “Ingen oprettelse og betal kun for de SMS’er du tanker op”.

PRØV GRATIS DEMO

Gratis online SMS system