Facebook kampagner og konkurrencer.

Sjove instant win konkurrencer

Engager dine brugere med sjove instant win konkurrencer. Vores tilgang er at det skal være sjovt og spændende at deltage, så kommer de mange shares og likes helt af sig selv.

Facebook kampagner benyttes efterhånden af mange virksomheder som en markedsføringskanal til at kommunikere med sine potentielle og nuværende købere. Dette er der også god grund til, da en væsentlig del af verdens befolkning er aktive på Facebook.

Med Facebook kan du opnå mersalg, større synlighed og signalere åbenhed. Du kan opnå mere interesse for dit brand og dine produkter samt indhente flere permissions.

fbkampagner_shorturls1-300x275fbkampagner_shorturls2-300x275

Brug shorturls i dine Facebook kampagner

Vi har rigtigt gode erfaringer med sociale kampagne shorturls, og det er en gennemprøvet metode til at få engageret dine brugere og få dem til at dele dit budskab. Du kan i realtime følge hvor mange der har klikket på din kampagne shorturl.

Du kan bruge os til at opbygge dine helt egne custom konkurrencer, eller du kan benytte vores gennemtestede “Out-of-the-box” Instant win løsninger og udgive din første Facebook konkurrence indenfor få minutter. Instant win systemet holder selv styr på præmierne og du kan se vinderdata og statistik efter behov.

Facebook Tab Apps

Du kan integrere din kampagne direkte inde på din egen facebook side. Dine brugere vil aldrig forlade facebook universet for at deltage i dine sjove konkurrencer, surveys eller præsentationer.

Vil du vide mere

Kontakt os på Tlf: 88389000 eller via kontaktformularen her.