E-mail til SMS

Med E-mail til SMS sikrer du hurtig og effektiv kommunikation

Med Compaya SMS Gateway CPSMS kan du sende e-mail til dine modtagere, så de modtager dem som en SMS besked og kun ved hjælp af en CPSMS kode. E-mail til SMSsikrer, at din modtager får din besked med det samme på sin telefon og ikke først, når han eller hun tjekker sin mail.

Det kan bl.a. være kritiske beskeder og alarmer fra diverse anlæg, der kun kan sende e-mails, og som skal læses af teknikere og beslutningstagere for en øjeblikkelig reaktion. Beskederne kan sendes til en eller flere modtagere, alt efter det aktuelle behov.

Et eksempel kunne være en vigtig SMS besked om, at strømmen er forsvundet i IT-serverrummet, der er blevet for varmt i kølerummet eller der er gået en røgalarm på dit firmas adresse.

email_sms_small-300x134Med E-mail til SMS kan du bl.a.:

  • Oprette og sende SMS’er direkte fra din egen e-mail
  • Sende SMS til grupper af modtagere
  • Konvertere automatiske e-mail beskeder fra IT-anlæg, nødstrømsanlæg, køleanlæg, alarmsystemer mv. til SMS beskeder, så alarmer modtages straks
Så let er det at bruge E-mail til SMS

Når du vil sende en besked, så sender du en email til CPSMS på en af følgende måder:

Den modtagne besked vil indeholde det samme som den sendte e-mail, så længe beskeden ikke overskrider 1530 tegn. Overskrides maks. antal tegn vil teksten blive forkortet. I e-mailens emnefelt bestemmer du afsenderen af beskeden.

Vil du vide mere

Ønsker du at teste om den hurtige og effektive kommunikation i CPSMS er noget for dig? Prøv systemet gratis og ganske uforpligtende med et demologin.

Du er også velkommen til at benytte vores gratis telefon og e-mail support eller læse mere om E-mail-2-SMS her.

Kontakt os på Tlf: 88389000 eller via kontaktformularen til højre.

Eller ring Tlf: 88389000

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.