Black Friday konkurrence

Black Friday

Crazy Black Friday online konkurrence:

Find 3 ens shopping bags og vind.

Forøg salget i jeres kunders fysiske butikker og webshops ved hjælp af en sjov online Black Friday konkurrence. Konceptet handler om at finde 3 ens shopping bags og undgå at ramme den røde fare. 

Jeres klient kan få flere kunder ved at udgive et sjovt online spil, hvor præmierne er kuponer til de fysiske butikker og/eller rabatkoder til webshop. Samtidig med får jeres klient flere permissions, likes, shares og der bliver skabt præcise målgrupper til online remarketing. Der bliver løbende tilsendt rapporter på email, og man kan hele tiden følge med i hvor godt kampagnen performer.

Send bfdemo til 1919 (alm. SMS takst) for at se konceptet på din mobil.

Benyt alle medier

Black Friday konkurrencen kan markedsføres via alle medier: facebook, nyhedsbreve, SMS keywords, bannere, nyheder etc. Vi har prioriteret et meget stort fokus på facebook, så konceptet er det perfekte værktøj til at lave facebook kampagner, hvor det handler om at få delt dit budskab til flest muligt og lave remarketing.

Remarketing

Integration af Facebook pixel, Google Analytics og Adform er med som standard. Det gør det nemt at opstille mål og målgrupper til remarketing og præcis online annoncering via dit pixel id, Analytics ID, eller ADForm kampagne id.

Design

Vi opsætter og designer konkurrencen, som derefter administreres gennem et overskueligt administrations-modul. Det er også muligt for reklamebureauer selv at designe hele konceptet udfra PSD-skabeloner.

Se en yderligere beskrivelse af konceptet, klik på Blackfriday